Znanost
ZAGREBAČKO SVEUČILIŠTE
Smotra Sveučilišta digitalnim putem
objavljeno: 7. studenoga 2020.
Napisao:

Pandemija nam je svima ove godine promijenila život i navike, a životu s koronom prilagođavaju se i sve ustanove, pa tako i obrazovne. Zagrebačko sveučilište početkom studenog ove godine nije moglo, kao ranijih godina, obilježiti Dan Sveučilišta niti na zajedničkoj svečanosti svih uručiti nagrade ovogodišnjim laueratima.

Isto tako neće fizički moći održati niti Smotru sveučilišta koja je planirana za 20. i 21. studenog i na kojoj fakulteti, članice Zagrebačkog svuečilišta predstavljaju maturantima, budućim potencijalnim studentima, svoje programe. Ipak, Smotra Sveučilišta u Zagrebu ove će se godine zbog epidemiološke situacije održavati u digitalnom obliku pod motom Klikni s faksom!

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja odvijat će se putem livestreama u Auli Sveučilišta, a prijenos događanja uživo moći ćete pratiti na službenooj stranici Sveučilišta.

Unutar postojeće stranice Smotre Sveučilišta u Zagrebu bit će otvorena nova podstranica [email protected], koja će od 19. do 21. studenoga (i kasnije) služiti kao središnje mjesto na kojem će svi maturanti koji žele studirati na nekom od zagrebačkih fakulteta ili akademija moći pronaći potrebne informacije.


Na podstranici [email protected] postavljene će biti i poveznice na virtualne štandove svih  fakulteta i akademija na kojima će se moći informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.
Kao i svih ranijih godina na fizičkim smotrama tako će i ove godina na virtualnoj Smotri biti dodijeljene nagrade i priznanja za najbolji digitalni nastup odnosno promociju sastavnice u digitalnom okruženju.

Oznake: