Obrazovanje
DODJELA 18. OSKARA ZNANJA ODRŽAT ĆE 13. I 14. LIPNJA 2022. U ZAGREBU
Oskar znanja dobit će 370 učenika
objavljeno: 6. lipnja 2022.
Napisao:

Agencija za odgoj i obrazovanje [AZOO] najavila je da će se ovogodišnja dodjela Oskara znanja učenicima pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2021./2022. održati  u Zagrebu 13. i 14. lipnja 2022. godine u sportskoj dvorani XV. gimnazije.

U ponedjeljak 13. lipnja, Oskari znanja bit će uručeni najboljim učenicima osnovnih škola, a sljedećega dana, 14. lipnja, u utorak nagrade će primiti najuspješniji učenici srednjih škola i učenici koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima.  

Dodjelu Oskara znanja organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija.

Oskar znanja, najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za njihove uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove se godine dodjeljuje 18. puta.

Svojim uspjesima i rezultatima na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu Oskar znanja osvojilo je 348 učenika, a za pobjedu na međunarodnim natjecanjima Oskarom znanja bit će nagrađena 22 učenika. Priznanje će biti uručeno i njihovim učiteljima i nastavnicima mentorima, koji su ih pripremali, pratili i motivirali za natjecanja.

.………………….

IZ DRUGIH IZVORA |  Agencija za odgoj i obrazovanje [AZOO]

…………………….

Oznake: