O NAMA

Mi smo portal Udruge za poticanje i promociju obrazovanja Sve za pet. 

♦♦  Cilj nam je poticanje,  unaprjeđenje i promocija svih oblika obrazovanja, podizanje svijesti o važnosti formalnog i neformalnog obrazovanja te obrazovanja prilagođenog posebnim skupinama djece i odraslih, posebno darovite djece i djece s teškoćama.

♦♦  Radit ćemo na boljem informiranje o mogućnostima cjeloživotnog obrazovanja i različitih oblika edukacije,  zaštiti prava djece i mladih te poticanju darovite djece i pomoći u njihovom identificiranju.

♦♦  Trudit ćemo se poticati i promovirati obrazovanje djece s teškoćama u razvoju, pomagati djeci bez roditeljske skrbi, te onima iz socijalno ugroženih obitelji u procesu obrazovanja, zalagat ćemo se za prevenciju bolesti ovisnosti i pretilosti školske djece. Svjesni smo koliko je u današnje vrijeme važna medijska i financijska pismenost, volonterstvo, građanski odgoj…

♦♦  Promovirat ćemo likovno, literarno i ostalo umjetničko stvaralaštvo djece i mladih, informatičko opismenjavanje djece i odraslih, zaštitu zdravlja te bolje informiranje o važnosti znanstvenih istraživanja i ulaganja u znanost.

Budite s nama i pomozite nam da sve svoje ciljeve ostvarimo na vaše i naše zadovoljstvo.

[email protected]